Terugkijken: Schreuder zijn eerste persconferentie

Alfred Schreuder leidt een training van Club Brugge in Marbella
MARBELLA, SPAIN - JANUARY 04 : New head coach Alfred Schreuder during a training session of Club Brugge during a mid-season training camp at the Marbella Football Center on January 04, 2022 in Marbella, Spain , 04/01/2022 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Alfred Schreuder staat voor zijn officiële debuut als hoofdtrainer van Club Brugge. De Nederlander stond in Marbella al twee keer langs de lijn bij een wedstrijd, maar zaterdagavond wacht zijn échte vuurdoop. Club Brugge hervat de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen STVV. Daags voor dat duel schoof Schreuder aan voor zijn eerste persconferentie bij Blauw-Zwart. Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Kijk en luister hier zijn persconferentie terug!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x