Schreuder heeft goed nieuws tijdens eerste persbabbel

Alfred Schreuder tijdens zijn eerste training als coach van Club Brugge
MARBELLA, SPAIN - JANUARY 04 : New signing head coach of Club Brugge Alfred Schreuder pictured during a training session during the second day of a mid-season training camp at the Marbella Football Center on January 04, 2022 in Marbella, Belgium , 4/01/2022 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Alfred Schreuder schoof vrijdag aan voor zijn eerste persconferentie als hoofdtrainer van Club Brugge. Schreuder, die zaterdagavond officieel debuteert, had meteen goed nieuws voor ons. Hij beschikt namelijk over een fitte selectie. Alleen Noa Lang is tegen STVV niet van de partij.

Het nieuwe jaar begon voor Club Brugge niet alleen met een trainerswissel. De regerend landskampioen maakte vlak voor vertrek naar het trainingskamp in Marbella ook melding van meerdere coronagevallen binnen de selectie. Senne Lammens, Noah Mbamba, Matej Mitrovic, Kamal Sowah, Ruben Providence en José Izquierdo hadden allemaal een positieve test afgelegd.

In Marbella kwamen daar ook nog Owen Otasowie en Federico Ricca bij. Otasowie en Ricca maakten nog wel hun opwachting in de oefenwedstrijd tegen Karlsruher, maar het oefenduel met Puskas Akademia moesten zij aan zich voorbij laten gaan. Waar andere ploegen uit 1A kampen met de nodige coronabesmettingen, heeft Club Brugge daarover niets te klagen. Althans, dat vertelde Alfred Schreuder vrijdag tijdens zijn eerste persconferentie.

De Nederlander vertelde dat iedereen fit is. Dit betekent dat ook de spelers die vorige week nog positief testten op corona zaterdag van de partij kunnen zijn. Dat geldt ook voor Hans Vanaken. De middenvelder liet het oefenduel met Puskas Akademia uit voorzorg aan zich voorbijgaan. Alleen Noa Lang is tegen STVV dus niet van de partij. Lang zit een schorsing uit naar aanleiding van zijn rode kaart op Cercle.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x