Schreuder baalt: ”Was de perfecte test geweest”

Alfred Schreuder is de nieuwe trainer van Club Brugge
Trainer Alfred Schreuder (Hoffenheim) Sinsheim, 29.02.2020, Fussball Bundesliga, TSG 1899 Hoffenheim - FC Bayern Muenchen ! only BELGIUM !
©ThorstenWagner/Witters Sport /Photo News

Club Brugge sloot het trainingskamp in Marbella afgelopen zaterdag af met een 1-0 overwinning op Puskas Akademia. Eigenlijk had de ploeg van Alfred Schreuder op dat moment een oefenwedstrijd tegen Feyenoord moeten spelen. Schreuder baalt dat de ontmoeting met de Rotterdammers niet door kon gaan.

Evenals Club Brugge had Feyenoord bij de start van de tweede seizoenshelft te maken met coronabesmettingen binnen de spelersgroep. Waar Blauw-Zwart besloot ‘gewoon’ naar Spanje te gaan, zetten de Rotterdammers een streep door hun trainingskamp. Daardoor kwam er ook een vraagteken te staan achter het oefenduel tussen Club en Feyenoord.

Maar de huidige nummer drie van de Nederlandse competitie liet weten de hoop te hebben dat de ontmoeting in Marbella gewoon door kon gaan. Ze zou op vrijdag, daags voor de wedstrijd, landen in Spanje. Maar zover kwam het niet. Feyenoord bleef gewoon thuis. Nieuwe besmettingen waren er niet, dus Club Brugge werd overvallen door de late afzegging.

Vanuit Rotterdam ging volgens Voetbal International het gerucht dat Club niet wilde. Maar daar is niets van waar. ”Wij wilden spelen, hoor”, tekende hetzelfde Voetbal International vorige week op bij Schreuder. ”Feyenoord was voor ons juist dé perfecte test geweest door hun agressieve manier van spelen en pressen. Ik vind het echt jammer dat die wedstrijd niet doorgaat.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x