Pérez kan eerste minuten maken sinds 22 augustus

Daniel Pérez in actie tegen KAA Gent
GENT, BELGIUM - MARCH 15: Daniel Perez of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between KAA Gent and Club Brugge KV at Ghelamco Arena on March 15, 2021 in Gent, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

Daniel Pérez is een van de opvallende namen in de selectie van Club Brugge voor het thuisduel met STVV. Pérez kwam op 22 augustus voor het laatst in actie namens de hoofdmacht.

Drie weken na de laatste wedstrijd van 2021 gaat de competitie weer van start voor Club Brugge. Het thuisduel met STVV staat niet alleen in het teken van het debuut van Alfred Schreuder als hoofdtrainer van Blauw-Zwart. Ook Tajon Buchanan zal voor het eerst zijn opwachting maken in Jan Breydel.

Het kan ook een mooie avond worden voor Daniel Pérez. De Venezolaan zit voor het eerst sinds 22 augustus weer bij de wedstrijdkern van de hoofdmacht. Op die dag kwam hij voor het laatst in actie voor het eerste. Pérez mocht toen vlak voor tijd invallen in de thuiswedstrijd tegen Beerschot.

Nadien deed Philippe Clement geen beroep meer op de spits. Pérez moest het doen met wedstrijden bij Club NXT, waar hij zich wel van zijn beste kant liet zien. Zo scoorde hij drie keer tijdens het bezoek aan Zulte-Waregem U21. Maar een nieuwe kans kreeg hij dus niet van Clement.

Mogelijk komt daar onder Schreuder verandering in. Pérez ging mee op winterstage naar Marbella en kwam een helft in actie in de oefenwedstrijd tegen Karlsruher. Nu hoopt hij natuurlijk op zijn eerste minuten in een officiële wedstrijd sinds 22 augustus.

Daniel Pérez namens Club Brugge tegen Gent
Daniel Pérez maakte tijdens de voorbereiding op dit seizoen veel indruk. Maar voor de winterstop kwam hij slechts 36 minuten in actie namens de hoofdmacht. (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures)

Audoor

Schreuder heeft in de kern voor zijn officiële debuut als hoofdtrainer van Club Brugge ook plek voor Lynnt Audoor. De talentvolle middenvelder maakten in de eerste seizoenshelft veel indruk bij Club NXT. Zo was hij in de groepsfase van de UEFA Youth League goed voor drie doelpunten en twee assists.

Audoor was tijdens het trainingskamp in Marbella een van de beloften die zich mochten bewijzen aan Schreuder. Hij liet klaarblijkelijk een goede indruk achter. Audoor deed 45 minuten mee tegen Karlsruher en mocht ook in het oefenduel met Puskas Akademia zijn opwachting maken. Nu lonkt dus zijn officiële debuut in de hoofdmacht.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x