Deze elf namen starten bij Club tegen Puskas Akademia

Bas Dost viert een van zijn twee treffers tegen STVV
SINT TRUIDEN, BELGIUM - OCTOBER 30: players celebrate the 1-2 from Bas Dost of Club Brugge KV during the Jupiler Pro League match between Sint-Truidense VV and Club Brugge KV at Stayen on October 30, 2021 in Sint Truiden, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Orange Pictures/Photo News

Club Brugge begint zaterdagmiddag met een sterke elf aan de oefenwedstrijd tegen Puskas Akademia. Zo verschijnen Noa Lang en Charles de Ketelaere nu wél aan de aftrap.

Bij zijn officieuze debuut, afgelopen woensdag tegen Karlsruher, begon Alfred Schreuder nog met enkele beloften. Zo verschenen Tibo Persyn, Cisse Sandra en Daniel Pérez allemaal aan de aftrap tegen de Duitse tweedeklasser. Zaterdag komen zij mogelijk pas na rust in actie. Schreuder kiest tegen Puskas Akademia namelijk voor de spelers die het mogelijk ook volgende week tegen STVV moeten doen.

Schreuder kan bij de hervatting van de competitie, zoals bekend, geen beroep doen op Noa Lang. De aanvaller zit dan een schorsing uit. Hij begint zaterdagmiddag wel ‘gewoon’ aan het tweede oefenduel van Blauw-Zwart in Marbella. Dat geldt ook voor Charles de Ketelaere. Voor de Rode Duivel lijkt, evenals in de tweede helft tegen Karlsruher, een rol op het middenveld weggelegd. Voorin zien we de naam van Tajon Buchanan. De Canadese aanwinst mocht woensdag ook al beginnen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x