De Ketelaere en Lang ook in Marbella niet te stoppen

De Ketelaere en Lang maken veel indruk bij Club Brugge
CHARLEROI, BELGIUM - SEPTEMBER 18: Charles De Ketelaere of Club Brugge and Noa Lang of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Sporting Charleroi and Club Brugge at the Stade du Pays de Charleroi on September 18, 2021 in Charleroi, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Charles de Ketelaere en Noa Lang waren in de eerste seizoenshelft de absolute uitblinkers bij Club Brugge. Vooral in de laatste maand stond er geen maat op de aanvallers, al sloot Lang het jaar helaas af met een rode kaart. Daardoor is hij er in de eerste competitiewedstrijd van 2022 niet bij. Maar in de maanden die volgen zullen de goudhaantjes van Club de defensies van hun tegenstanders opnieuw terroriseren. Dat doen ze ook tijdens de trainingen in Marbella.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

1
0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x