De Ketelaere en Lang grijpen naast Gouden Schoen

De Ketelaere en Lang maken veel indruk bij Club Brugge
CHARLEROI, BELGIUM - SEPTEMBER 18: Charles De Ketelaere of Club Brugge and Noa Lang of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Sporting Charleroi and Club Brugge at the Stade du Pays de Charleroi on September 18, 2021 in Charleroi, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Helaas, de Gouden Schoen voor beste speler van de Jupiler Pro League in 2021 gaat niet naar Charles de Ketelaere of Noa Lang. De goudhaantjes van Blauw-Zwart behoorden tot de laatste drie kanshebbers, maar moeten uiteindelijk hun meerdere erkennen in Paul Onuachu.

Charles de Ketelaere en Noa Lang kunnen beide terugkijken op een geweldig 2021. Daarin hadden ze niet alleen een enorm belangrijk aandeel in de tweede landstitel op een rij. Ze maakten ook veel indruk in de Champions League én bij hun nationale ploeg. Waar De Ketelaere in oktober zijn eerste goal voor de Rode Duivels maakte, debuteerde Lang in dezelfde maand bij Oranje.

De Ketelaere was in de eerste helft van het huidige seizoen goed voor twaalf doelpunten en acht assists in dertig wedstrijden in alle competities. Lang vond acht keer het net en bereidde ook al elf keer een doelpunt van een teamgenoot voor. Daarmee trokken de aanvallers van Club Brugge de lijn van het afgelopen seizoen vrijwel moeiteloos door.

Maar dat bleek niet genoeg voor de Gouden Schoen. De stemgerechtigden vonden Paul Onuachu over een heel kalenderjaar gezien de beste speler op het hoogste niveau van België. De Nigeriaan van KRC Genk heeft inderdaad een sterk jaar achter de rug, waarin hij maar liefst 34 keer scoorde.

Laatste nieuws

Reacties

guest
5 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

5
0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x