Club werkt in prettige omstandigheden toe naar herstart

Ruud Vormer voor aanvang van het oefenduel met AEK
KNOKKE-HEIST, NETHERLANDS - JULY 9: Ruud Vormer of Club Brugge during the friendly match between Club Brugge and AEK Athene at Complex Molenhoek on July 9, 2021 in Knokke-Heist, Netherlands (Photo by Geert van Erven/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Nog één nachtje slapen en dan gaat de bal weer rollen voor Club Brugge. Het thuisduel met STVV van zaterdagavond staat natuurlijk in het teken van het officiële debuut van Alfred Schreuder als hoofdtrainer van Blauw-Zwart. Zijn ploeg werkt vrijdag in prettige omstandigheden toe naar de herstart van de Jupiler Pro League.

Het is een hectische start van het nieuwe jaar geweest voor Club Brugge. Nog voordat de jaarwisseling een feit was, wist de Brugse clubleiding dat ze op zoek moest naar een nieuwe hoofdtrainer. Philippe Clement stond immers op het punt te vertrekken naar AS Monaco. Een paar dagen later was de deal rond. Na tweeënhalf seizoen verruilde Clement zijn functie als hoofdtrainer bij Club in voor een avontuur bij AS Monaco.

De opvolger van Clement meldde zich niet veel later al in Marbella, waar Club Brugge zich aan het voorbereiden was op de tweede seizoenshelft. Alfred Schreuder was er als de kippen bij om Blauw-Zwart van een nieuwe coach te voorzien. Schreuder kan terugkijken op een geslaagde winterstage in het zonnige Spanje. Onder vrijwel dezelfde omstandigheden zetten Schreuder en zijn spelers vrijdag de puntjes op de i voor het thuisduel met STVV.

Het zonnetje schijnt in West-Vlaanderen, waar Schreuder ‘s middags zal aanschuiven voor zijn eerste persconferentie als hoofdtrainer van Club Brugge. Mogelijk de eerste vraag die hij krijgt vanuit de pers is of hij een fitte selectie tot zijn beschikking heeft. Na de coronabesmettingen in de afgelopen weken is dat natuurlijk nog maar de vraag.

Lang

José Izquierdo maakte in Marbella nog zijn rentree op het trainingsveld en op de trainingsbeelden van vrijdag is ook Kamal Sowah weer te zien. We zien ook een lachende Noa Lang, die woensdag met het mislopen van de Gouden Schoen een lichte teleurstelling moest slikken. Die kan hij tegen STVV helaas nog niet van zich afspelen. Lang ontbreekt zoals bekend wegens een schorsing naar aanleiding van zijn rode kaart op Cercle.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x