Club TV: terugblik op geslaagde stage in Marbella

Alfred Schreuder tijdens zijn eerste training als coach van Club Brugge
MARBELLA, SPAIN - JANUARY 04 : New signing head coach of Club Brugge Alfred Schreuder pictured during a training session during the second day of a mid-season training camp at the Marbella Football Center on January 04, 2022 in Marbella, Belgium , 4/01/2022 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Club Brugge keerde zondag terug in West-Vlaanderen van de winterstage in Marbella. Waar het trainingskamp nog erg onrustig van start ging en het dus een moeizaam weekje leek te worden, kunnen Alfred Schreuder en zijn spelers inmiddels terugkijken op een geslaagde stage. Club Brugge blikt terug met een filmpje.

Wie had gedacht dat Club Brugge een rustig begin van het nieuwe jaar zou beloven, kwam al snel bedrogen uit. Philippe Clement vertrok naar AS Monaco, waardoor de Brugse clubleiding op zoek moest naar een nieuwe hoofdtrainer. Die had ze binnen de kortste keren binnen, namelijk Alfred Schreuder. Schreuder meldde zich maandagavond al in Marbella, om met zijn nieuwe ploeg de basis te leggen voor wat een succesvolle tweede seizoenshelft moet worden.

Het werd dus een geslaagde stage in het zonnige Marbella. Er werd hard getraind. Aan Schreuder natuurlijk de taak om zijn principes zo snel mogelijk over te brengen op de ploeg. In de oefenwedstrijden tegen Karlsruher en Puskas Akademia kregen we al een aardig beeld van wat Schreuder wil met Club. Veel en verzorgd voetbal van achteruit, geen lange ballen, veel positiewisselingen en de tegenstander vastzetten bij balverlies.

Tussen de oefenwedstrijden en trainingen door was er natuurlijk ook tijd voor ontspanning. Dat en meer zien we terugblik in de terugblik van Club op het weekje in Marbella.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x