Club moet mogelijk op zoek naar nieuwe sparringpartner

Club Brugge viert een treffer tegen Zulte-Waregem
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 12 : players of brugge celebrate the 2-0 during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Zulte Waregem. on December 12, 2021 in Brugge, Belgium, 12/12/2021 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Gvg/Photo News

Club Brugge moet in de eerste dagen van het nieuwe jaar mogelijk niet alleen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Voor 8 januari staat er een oefenwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Het is echter de vraag of dat duel door kan gaan. De Rotterdammers zien door meerdere coronabesmettingen namelijk af van hun trainingskamp in Spanje.

Club Brugge hervat de jacht op de derde opeenvolgende landstitel op 15 januari met een thuiswedstrijd tegen STVV. Dat doet Blauw-Zwart mogelijk met een nieuwe hoofdtrainer. Philippe Clement is immers op weg naar AS Monaco. De deal zou nog dit weekend beklonken kunnen worden. In de aanloop naar de tweede seizoenshelft belegt Club Brugge een trainingskamp in het Spaanse Marbella. Daar zou het in eerste instantie twee oefenduels afwerken. Op woensdag 5 januari treft Blauw-Zwart de Duitse tweedeklasser Karlsruher. Drie dagen later staat een ontmoeting met Feyenoord op de planning. Maar het is dus de vraag of Clubs’ tweede oefenwedstrijd door kan gaan.

Feyenoord zou aankomende maandag naar Spanje afreizen. Maar in de aanloop naar de reis naar Spanje zijn er meerdere coronabesmettingen geconstateerd binnen de staf en selectie. De huidige nummer drie van Nederland acht het niet verantwoord om met de overige spelers en staf af te reizen naar Zuid-Spanje vanwege het risico op nog meer besmettingen, klinkt het op de clubsite. Vanaf dinsdag tot en met vrijdag zouden de Rotterdammers meerdere trainingen afwerken. Het oefenduel met Club Brugge zou ook voor hen het sluitstuk van het trainingskamp zijn. In de komende dagen moet duidelijk worden of dat duel door kan gaan.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

1
0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x