Club Brugge meldt twee nieuwe coronagevallen

Federico Ricca tijdens Club Brugge-Beerschot
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 22: Federico Ricca of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot at Jan Breydelstadion on August 22, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Federico Ricca en Owen Otasowie komen zaterdagmiddag niet in actie tijdens het oefenduel van Club Brugge met Puskas Akademia. Beiden hebben positief getest op het coronavirus. ‘De besmetting dateert van voor de stage’, meldt Blauw-Zwart via de officiële kanalen.

Het coronavirus grijpt wild om zich heen in de voetbalwereld. Ook Club Brugge wordt er door geteisterd. In de aanloop naar het trainingskamp in Marbella testten meerdere spelers positief op Covid-19. Senne Lammens, Matej Mitrovic, Noah Mbamba, Kamal Sowah, José Izquierdo en Ruben Providence stapten daardoor maandag niet mee op het vliegtuig richting Zuid-Spanje.

Izquierdo is inmiddels uit quarantaine. Hij meldde zich zaterdagmiddag weer op het trainingsveld in Marbella. De Colombiaan kan dus minuten maken in de oefenwedstrijd tegen de nummer drie van Hongarije. Dat geldt niet voor Federico Ricca en Owen Otasowie. Beiden hebben positief getest, maar volgens Club Brugge hebben zij hun besmetting niet opgelopen tijdens het trainingskamp.

Blauw-Zwart nam de positieve testen van Ricca en Otasowie het zekere voor het onzekere en besloot de volledige groep opnieuw te testen. ‘Daarbij zijn geen nieuwe besmettingen aan het licht gekomen’, klinkt het. Ook Hans Vanaken is er zaterdagmiddag overigens niet bij. De middenvelder kreeg donderdag een trap op het scheenbeen en blijft daarom uit voorzorg aan de kant.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x