Rentree van Vormer leidt tot wisselende reacties

Ruud Vormer viert zijn eerste treffer tegen KV Kortrijk
BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 15 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge celebrates scoring the opening goal during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KV Kortrijk at the Jan Breydel stadium on October 15, 2021 in Brugge, Belgium, 15/10/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
Ā© Nico Vereecken/Photo News

Ruud Vormer keert tegen OH Leuven na twee wedstrijden terug in de basis. Dat leidt tot veel tevreden reacties bij de supporters van Club Brugge. Maar niet iedereen is het eens met het besluit van Philippe Clement.

Vormer verruilde Feyenoord in de zomer van 2014 voor Club Brugge. Waar de middenvelder in Rotterdam geen moment onomstreden was, veroverde hij bij Blauw-Zwart al snel een vaste plek in het elftal. En die gaf hij in de afgelopen jaren ook niet meer weg. Vormer was belangrijk met doelpunten en assists en nam na het afscheid van Timmy Simons zelfs de aanvoerdersband over. Ook vorig seizoen was de Nederlander van grote waarde voor zijn ploeg. Maar dit seizoen is alles anders. Waar Vormer in de eerste weken nog wel zeker was van zijn plek, zat hij in de voorbije maanden vaker op de bank dan hem lief is.

Hoewel daar volgens Clement duidelijke afspraken over zijn gemaakt, kon de aanvoerder het niet laten om zijn ongenoegen uit te spreken bij de coach. Naar verluidt klopte hij nog voor de thuiswedstrijd tegen Zulte-Waregem van afgelopen zondag bij Clement aan om zijn ontevredenheid over zijn huidige rol uit te spreken. Ook tegen Essevee begon Vormer op de bank. De aanvoerder kwam meteen na de pauze binnen de lijnen voor Cisse Sandra. Met Vormer in de ploeg kwam Club een stuk beter voor de dag. Dat is Clement niet onopgemerkt gebleven. Hij kiest op OH Leuven immers toch weer voor zijn kapitein.

Op Twitter is zijn basisplaats momenteel onderwerp van gesprek. Veel supporters zijn blij met zijn rentree in de basis. Maar niet iedereen denkt daar zo over. ”Clement bezwijkt aan het publiek”, klinkt het onder meer.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

1
0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x