Mignolet reageert na nieuwe klap: ”Niet goed genoeg”

Ongeloof bij Mignolet tijdens de kwartfinale tegen Standard
Liege, Belgium - March 04 : Simon Mignolet goalkeeper of Club Brugge looks dejected by a decision of the referee during the Belgian Cup 1/4 final match between Standard de Liege and Club Brugge at the Maurice Dufrasne stadion on March 4, 2021 in Liege, Belgium, 4/03/2021 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

Simon Mignolet hield Club Brugge de afgelopen jaren vaak op de been, maar dit seizoen wil het eigenlijk nog niet echt vlotten bij de doelman. Hij speelde een ongelukkige rol tegen Standard en ook op bezoek bij KV Mechelen haalde hij geen goed niveau. Mignolet kon niet voorkomen dat Blauw-Zwart opnieuw averij opliep in de competitie.

Na een matige eerste helft leek Club Brugge over KV Mechelen heen te walsen. Philippe Clement voerde bij de start van het tweede bedrijf drie wissels door en die pakten goed uit. Blauw-Zwart kwam sterk uit de startblokken en opende via Bas Dost al na een paar minuten spelen de score. Die goede start kreeg echter geen vervolg. Club zakte terug naar het niveau van de eerste helft. Dat gold ook voor Mignolet. De 1-1 viel hem niet aan te rekenen, maar de 2-1 van Rob Schoofs leek echt wel haalbaar.

”Ik ga wat naar voren want ik weet dat Schoofs een goed schot heeft. Maar dan doet hij het erg goed met die lob. Ik moet de beelden opnieuw bekijken, maar ik raak de bal niet zoals ik hem hoop te raken”, vertelde Mignolet na afloop voor de camera’s van Eleven Sports. Schoofs bezorgde Club opnieuw puntenverlies. De ploeg van Clement staat na vijftien wedstrijden op achttien verliespunten. ”We zitten in de hoek waar de klappen vallen”, aldus Mignolet. ”Dit moeten we zo snel mogelijk omdraaien, want dat is niet goed genoeg voor Club. We hebben al te veel verloren. Achterna hinken, dat willen we niet.”

Er zit voorlopig echter niets anders op voor Mignolet en zijn ploegmaten, die moeten hopen dat Union zondag tegen KV Oostende punten laat liggen. Mocht dat niet het geval zijn, vergroot de koploper uit Brussel haar voorsprong op de regerend landskampioen tot zeven punten…

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws