HLN weet het zeker: Vormer neemt plaats op de bank

Ruud Vormer viert zijn eerste treffer tegen KV Kortrijk
BRUGGE, BELGIUM - OCTOBER 15 : Ruud Vormer midfielder of Club Brugge celebrates scoring the opening goal during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KV Kortrijk at the Jan Breydel stadium on October 15, 2021 in Brugge, Belgium, 15/10/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Club Brugge hervat de jacht op Europees voetbal na de winterstop zonder Ruud Vormer. Althans, als we Het Laatste Nieuws moeten geloven. De aanvoerder begint woensdagavond in de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig op de bank.

Woensdagochtend sijpelden de eerste verwachte opstellingen van Club Brugge voor de cruciale match tegen RB Leipzig door. Vormer was in geen velden of wegen te bekennen. Het middenveld bestaat woensdagavond naar verwachting uit Éder Balanta, Hans Vanaken én Charles de Ketelaere. Laatstgenoemde speelt zijn wedstrijden dit seizoen vooral in de punt van de voorhoede, maar in de thuiswedstrijd tegen RB Leipzig begint hij op het middenveld. Dat gaat ten koste van Vormer. Het Laatste Nieuws heeft dat inmiddels bevestigd gekregen.

Philippe Clement gaat RB Leipzig in een 3-5-2 opstelling bestrijden. In die formatie boekte Club Brugge eerder in de groepsfase van de Champions League al successen tegen Paris Saint-Germain en datzelfde RB Leipzig. Kamal Sowah is de vervanger van Eduard Sobol, die niet fit genoeg is om in actie te komen. Ook Ignace Van der Brempt heeft een basisplaats. De international van België moest het bezoek aan KV Mechelen van afgelopen vrijdag nog aan zich voorbij laten gaan wegens een positieve coronatest. In de afgelopen dagen bleek hij echter vals positief. Tegen RB Leipzig zal hij de rechterflank op zich moeten nemen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws