Geweldige cijfers voor Sandra in UEFA Youth League

Cisse Sandra tijdens een oefenduel van Club Brugge
KNOKKE-HEIST, BELGIUM - JUNE 30: Cisse Sandra of Club Brugge, Roko Simic of Lokomotiva Zagreb during the Preseason Friendly Match match between Club Brugge and NK Lokomotiva Zagreb at Complex Molenhoek on June 30, 2021 in Knokke-Heist, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©JM/Orange Pictures/Photo News

Waar Club Brugge zo goed als zeker is uitgespeeld in Europa, verzekerde Club NXT zich afgelopen woensdag van een vervolg in de UEFA Youth League. Verrassend was het niet dat Cisse Sandra een groot aandeel daarin had. De jonge middenvelder is dit seizoen geweldig op dreef.

Club NXT won woensdag opnieuw met ruime cijfers van de U19 van RB Leipzig. Waar de Brugse beloften in Duitsland al met 1-4 te sterk waren voor hun Duitse leeftijdsgenoten, gingen de Duitsers er woensdag met dezelfde cijfers vanaf. Met die zege verzekerde Club NXT zich in ieder geval van een ticket voor de tussenronde van de UEFA Youth League. De ploeg van Rik De Mil kan zich ook nog plaatsen voor de achtste finales. Als ze op dinsdag 7 december niet verliest van de U19 van Paris Saint-Germain, wint ze de groep en is het ticket voor de laatste zestien officieel binnen.

Om dat ticket binnen te hengelen zal er vanzelfsprekend gekeken worden naar Sandra. De jonge middenvelder is deze UEFA Youth League-campagne de grote uitblinker bij Club NXT. In Duitsland had hij met twee doelpunten al een groot aandeel in de 1-4 zege en afgelopen woensdag was hij opnieuw trefzeker. Het was alweer zijn vijfde treffer in de UEFA Youth League, want op bezoek bij Manchester City U19 vond hij ook al twee keer het net. Tel daarbij zijn twee assists op en we kunnen wel stellen dat Sandra de beloften naar de volgende ronde loodst. Zijn goede prestaties leidden vorige maand al tot een basisplaats in de hoofdmacht. Sandra deed op 27 oktober negentig minuten mee in de bekerwedstrijd tegen Deinze.

Als de nog altijd pas 17-jarige middenvelder deze lijn doortrekt, zal zijn volgende basisplaats bij Club Brugge niet heel lang op zich laten wachten. Philippe Clement wilde hem vorige week al meenemen naar KV Mechelen. Sandra voelde zich toen echter niet lekker.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws

1
0
Wij zijn benieuwd naar jouw mening, laat een reactie achter!x