De Ketelaere (Club Brugge) tweede in ‘Web Golden Boy’

Charles de Ketelaere tijdens Club Brugge-PSG
BRUGES, BELGIUM - SEPTEMBER 15: Charles De Ketelaere of Club Brugge coaches his teammates during the UEFA Champions League Group Stage match between Club Brugge and Paris Saint-Germain at the Jan Breydelstadion on September 15, 2021 in Bruges, Belgium (Photo by Joris Verwijst/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

De Golden Boy ging naar FC Barcelona-talent Pedri, maar in de nevenverkiezing de ‘Web Golden Boy’ prijkte een Belg op het podium. Charles De Ketelaere (Club Brugge) werd tweede achter Karim Adeyemi.

Tuttsport reikte de Web Golden Boy uit aan het talent van RB Salzburg. In deze categorie stemden de fans op hun favoriet. De Ketelaere werd knap tweede. De aanvaller van Club Brugge was de enige overgebleven Belg in de lijst van twintig genomineerden.

Pedri behaalde voor de hoofdprijs overigens 318 punten in de verkiezing, die jaarlijks wordt georganiseerd door de Italiaanse krant Tuttosport. Hij bleef zo Borussia Dortmund-talent Jude Bellingham (119) ruim voor. Nog nooit was het verschil tussen de nummers één en twee zo groot.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws