Club deelt motivatievideo voor kraker tegen RB Leipzig

Hans Vanaken viert de tweede treffer van Club tegen KV Oostende
BRUGGE, BELGIUM - SEPTEMBER 10 : Hans Vanaken midfielder of Club Brugge celebrates after scoring during the Jupiler Pro League match between Club Brugge KV and KV Oostende on September 10, 2021 in Brugge, Belgium, 10/09/2021 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
© Vincent Kalut/Photo News

In navolging van Club NXT hoopt ook Club Brugge een reuzenstap richting Europees voetbal na de winterstop te zetten. Dat moet dan woensdagavond gebeuren, op Jan Breydel tegen RB Leipzig. De ploeg van Philippe Clement won in september al van de Duitse topclub, dus het vertrouwen in een goed resultaat is aanwezig. Aan de spelers om dat over een paar uurtjes te laten zien. In de aanloop naar de kraker op de vijfde speeldag van de Champions League deelt Blauw-Zwart nog maar eens wat lekkere beelden.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws