Clement hoopt met twee wissels eigen hachje te redden

Philippe Clement tijdens Club Brugge-Standard
BRUGGE, BELGIUM - NOVEMBER 07 : Philippe Clement head coach of Club Brugge issues instructions from the touchline during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Standard de Liege at the Jan Breydel stadium on November 07, 2021 in Brugge, Belgium , 7/11/2021 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Club Brugge heeft een verschrikkelijke eerste helft tegen RB Leipzig achter de rug. De ploeg van Philippe Clement werd volledig overlopen. De oefenmeester kon eigenlijk iedereen wel wisselen bij de start van de tweede helft. Het bleef echter bij twee wijzigingen. Federico Ricca vervangt Stanley Nsoki, terwijl Bas Dost plaats heeft moeten maken voor Mats Rits.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws