Clement grijpt in: driedubbele wissel na de rust

Philippe Clement in de thuiswedstrijd tegen Eupen
BRUGGE, BELGIUM - JULY 25: Coach Philippe Clement of Club Brugge during the Belgian Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAS Eupen at Jan Breydelstadion on July 25, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Perry van de Leuvert/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Philippe Clement vertelde donderdag op de persconferentie dat het beter moet in de competitie. Club Brugge heeft al veel te veel punten verloren. De eerste helft van de uitwedstrijd tegen KV Mechelen was echter niet bepaald om over naar huis te schrijven. Clement heeft er bij de start van de tweede helft geen gras over laten groeien. De oefenmeester greep maar liefst drie keer in.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws