Terugkijken: persbabbel Clement voor Antwerp-Club

Philippe Clement tijdens het bezoek van Club aan Antwerp FC in mei
ANVERS, BELGIUM - MAY 13 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League Champions Play-Off match between Antwerp FC and Club Brugge KV on May 13, 2021 in Antwerpen, Belgium, 13/05/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

Club Brugge heeft niet heel veel tijd gehad om stil te staan bij de nederlaag tegen Manchester City in de Champions League. Dat is maar goed ook. Zondagmiddag wacht namelijk opnieuw een belangrijke wedstrijd. De ploeg van Philippe Clement gaat dan op bezoek bij Antwerp FC. Bij een overwinning doet ze uitstekende zaken. Club vergroot de voorsprong op de concurrent in dat geval namelijk tot vijf punten. Wat had Clement te vertellen in de aanloop naar de kraker in de twaalfde speelronde van de Jupiler Pro League? Hij stond vrijdagmiddag de pers te woord.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws