Clement: ”Iemand heeft mij op mijn ademsappel geraakt”

Philippe Clement coacht Club Brugge tegen KV Kortrijk
KORTRIJK, BELGIUM - APRIL 03 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Kv Kortrijk and Club Brugge on April 03, 2021 in Kortrijk, Belgium, 03/04/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
© Jimmy Bolcina/Photo News

In de aanloop naar de kraker op Antwerp was er bij Club Brugge ook ruimte voor ontspanning. Of nou ontspanning… Dat is eigenlijk niet het juiste woord voor een potje paintballen. Toch? Ook Philippe Clement moest aan de bak. De coach vertelde vrijdagmiddag tijdens zijn persbabbel dat iemand hem goed had geraakt.

Clement had zijn spelers in zijn eerste seizoen als trainer van Club Brugge beloofd dat ze zouden gaan paintballen als ze kampioen zouden spelen. Dat gebeurde, maar door het coronavirus en het drukke schema in de afgelopen maanden duurde het even voordat er een gaatje werd gevonden in de agenda. Donderdag, twee dagen na de kansloze nederlaag tegen Manchester City in de Champions League, was het dus eindelijk zover. Het ging er stevig aan toe, als we Clement moeten geloven.

De oefenmeester kreeg op de persconferentie in de aanloop naar de kraker op Antwerp FC de vraag wie de beste schutter was. ”Dat weet ik niet, maar iemand heeft mij op mijn ademsappel geraakt. Ik weet niet of dat bewust was, dus dat was wel heel goed gemikt”, antwoordde Clement met een glimlach. Ook Clinton Mata kreeg het zwaar te verduren. De verdediger geraakte niet ongeschonden uit de strijd met Manchester City, maar daarvan is hij inmiddels weer hersteld. Tijdens het paintballen is hij echter ”drie keer doodgegaan, letterlijk en figuurlijk”, aldus Clement.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws