RB Leipzig waarschuwt Club met dikke zege op Hertha

Club Brugge speelt met 1-1 gelijk tegen Cercle
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 6 : Charles De Ketelaere midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Cercle Brugge at the Jan Breydel stadium on August 06, 2021 in Brugge, Belgium, 6/08/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Terwijl Club Brugge vrijdagavond punten verspeelde tegen OH Leuven en daarmee een teleurstellende generale beleefde voor het bezoek aan RB Leipzig van dinsdag, werkten de Duitsers flink aan het zelfvertrouwen. Ze waren zaterdag met maar liefst 6-0 te sterk voor Hertha BSC. RB Leipzig verkeerde de afgelopen weken niet in beste vorm, maar deelt nu dus een stevige waarschuwing uit aan Blauw-Zwart.

RB Leipzig deed in het afgelopen seizoen een lange tijd mee om de landstitel, maar moest uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in Bayern München. Dit seizoen wil de ploeg uit Leipzig opnieuw een gooi doen naar het landskampioenschap. De start stelde echter flink teleur. RB Leipzig stond na vijf punten op slechts vier punten. Ook de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League leverde geen punten op. De Duitsers gingen na een krankzinnige wedstrijd in Manchester met 6-3 onderuit tegen City.

Dat het beter moest bij de groepsgenoot van Club Brugge, was dus duidelijk. In de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC kreeg het publiek het Leipzig te zien dat het wil zien. Het hield niks heel van de hoofstedelingen. In de rust leidde RB Leipzig al met 3-0 en na de pauze volgden er nog eens drie doelpunten. Daarmee werkte de ploeg van Jesse Marsch dus flink aan het zelfvertrouwen. Christopher Nkunu was wederom de grote uitblinker bij de thuisploeg. De Fransman was onlangs al drie keer trefzeker tegen Manchester City en maakte er zaterdagmiddag twee.

Club Brugge is dus gewaarschuwd voor de ontmoeting van dinsdagavond…

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws