PSG-supporters zijn niet welkom: “Hardste van Europa”

Messi en zijn nieuwe ploegmaten bij PSG
Lionel Messi is één van de nieuwe sterren van Paris Saint-Germain, tegenstander van Club Brugge in de Champions League.
©PSG

Club Brugge zit in een groep met Manchester City, PSG en RB Leipzig. Op 15 september mag het opnieuw bezoekende supporters ontvangen in zijn eerste Champions League-wedstrijd tegen PSG. De fans zijn echter niet welkom in de binnenstad, zegt Het Nieuwsblad.

Vooralsnog mogen bezoekende fans wel weer ontvangen worden in het Jan Breydelstadion. “We hebben nog geen signalen ontvangen dat het niet mogelijk zou zijn. Het is goed mogelijk dat de UEFA zal beslissen om de keuze aan de plaatselijke overheid te laten”, zegt burgemeester Dirk De fauw (CD&V).

De supporters gaan echter onder strikte voorwaarden met een Covid Safe Ticket en combiregeling. “Ze worden beschouwd als de hardste van heel Europa. Ook horecauitbaters vertellen ons: Voor hen passen wij. Als zij in onze stad ronddwalen, dan zullen wij onze zaak sluiten”, aldus de Fauw.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws