Ook Club NXT is klaar voor nieuw Europees avontuur

Rik De Mil, trainer van Club NXT
LOKEREN, BELGIUM - AUGUST 30: Manager Rik De Mil of Club NXT during the 1B Pro League match between Club NXT and Lommel SK at the Daknam stadion on August 30, 2020 in Lokeren, Belgium, 30/08/2020. (Photo by Tomas Sisk / Photo News)
© Ts/Photo News

Woensdag staat volop in het teken van Europees voetbal. Niet alleen begint voor Club Brugge de Champions League met de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain. Ook Club NXT moet aan de bak. De Brugse beloften krijgen ‘s middags bezoek van hun leeftijdsgenoten uit Parijs.

De hoofdmacht was niet de enige afdeling van Blauw-Zwart die de loting voor de groepsfase van de Champions League in Istanbul nauwlettend op de voet volgde. Ook Club NXT zat aan de buis gekluisterd. Nadat Blauw-Zwart in groep A terechtkwam, waar grootmachten Manchester City, Paris Saint-Germain en RB Leipzig zich al hadden verzameld, wisten ook de beloften waar ze aan toe waren. Zij nemen het in de UEFA Youth League op tegen de beloften van Manchester City, PSG en RB Leipzig.

De UEFA Youth League gaat woensdag van start voor Club NXT. De beloften krijgen om 15.00 uur bezoek van PSG. Het duel wordt gespeeld in The Nest, sinds dit seizoen de thuishaven van de Brugse beloften. De ploeg van Rik De Mil kan met veel vertrouwen toewerken naar de start van een nieuw Europees avontuur, want ze is het seizoen geweldig begonnen. Nadat Charleroi met maar liefst 0-8 werd verslagen, moest ook KV Mechelen er met ruime cijfers aan geloven (7-0).

Afgelopen maandag rolde de bal weer in de Pro League U21, maar Club NXT kwam door de Europese verplichtingen niet in actie. Het is dus alweer even geleden dat de ploeg van De Mil een wedstrijd moest spelen. Desondanks zullen de beloften er zeker en vast klaar voor zijn. De ontmoeting tussen Club NXT en de Parijse beloften is overigens toegankelijk voor publiek. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa voor vijf euro. Let wel: je krijgt enkel toegang op vertoon van je Covid Safety App.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws