Terugkijken: persconferentie Clement voor Charleroi

Philippe Clement, hoofdtrainer van Club Brugge
ROME, ITALY - DECEMBER 07 : Philippe Clement head coach of Club Brugge pictured during a press conference prior the UEFA Champions League Group match against Lazio Rome on December 7, 2020 in Rome, Italy, 7/12/2020 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photonews
© Jan De Meuleneir/Photo News

Drie dagen na de euforische wedstrijd tegen Paris Saint-Germain mag Club Brugge alweer aan de bak. De ploeg van Philippe Clement gaat zaterdagavond op bezoek bij Charleroi, waar ze nog het een en het ander recht heeft te zetten. Daags voor de ontmoeting met de Zebra’s stond Clement de pers te woord. Kijk en luister hier naar wat de coach allemaal te zeggen had.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws