HIGHLIGHTS: Club verliest twee punten tegen Leuven

Philippe Clement, trainer van Club Brugge
LEUVEN, BELGIUM - OCTOBER 24 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Oud-Heverlee Leuven v Club Brugge on October 24, 2020 in Leuven, Belgium, 24/10/2020 ( Photo by Vincent Kalut / Photonews
© Vincent Kalut/Photo News

Na de overwinningen op KV Oostende en Charleroi en het uitstekende optreden tegen Paris Saint-Germain, blaakte Club Brugge weer van het zelfvertrouwen. Dat was echter niet voldoende om vrijdag ook van OH Leuven te winnen. Kansen waren er in overvloed voor de koploper, maar die waren niet (allemaal) aan haar besteed. Club bleef zodoende steken op een 1-1 gelijkspel. Een teleurstellende generale voor de ontmoeting met RB Leipzig van komende dinsdag.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van de thuiswedstrijd tegen OH Leuven in speelronde negen van de Jupiler Pro League. Club Brugge is nog wel altijd koploper, maar dreigt die positie dit weekend af te moeten staan. Bij winst op Antwerp FC mag Union zich de nieuwe koploper noemen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws