Club YLA rekent pas na penalty’s af met Woluwe

Club YLA tijdens een training voorafgaand aan de competitiestart
WESTKAPELLE, BELGIUM - AUGUST 11 : The players of Club Brugge YLA pictured during the physical tests as preparation for the next football Super League 2020 - 2021 in the Club Brugge Belfius Base Camp on August 11, 2020 in Westkapelle, Belgium, 11/08/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
© Nico Vereecken/Photo News

Iedereen was zo druk in de weer met de thuiswedstrijd van Club Brugge tegen OH Leuven, dat je bijna zou vergeten dat er ook nog werd geloot voor de zestiende finales van de Croky Cup. Blauw-Zwart begint het bekertoernooi met een thuiswedstrijd tegen Deinze. Club YLA begon zaterdagmiddag al aan wat hopelijk een succesvolle campagne wordt. Van harte ging het zeker niet tegen Woluwe, maar een plekje in de volgende ronde is binnen.

Club YLA werkte met flink wat zelfvertrouwen toe naar de eerste bekerwedstrijd. De eerste vier competitiewedstrijden werden namelijk allemaal gewonnen. Club YLA reisde dan ook als koploper af naar Woluwe. Beide ploegen stonden ook al tegenover elkaar in de tweede speelronde van de Scooore Super League. Toen wonnen de Brugse dames met 0-2. Woluwe beleeft sowieso een teleurstellende start van het seizoen, want in de competitie haalde het pas één schamel puntje binnen.

Het bekerduel met Woluwe had normaliter dus geen problemen moeten opleveren voor Club YLA. De ploeg van Dennis Moerman had echter haar handen vol aan de laagvlieger. Jody Vangheluwe was in de eerste helft het dichtst bij een treffer. Een vrije trap vanaf zo’n dertig meter spatte uiteen op de lat. Dichterbij een doelpunt kwam Club YLA vervolgens niet meer, terwijl Woluwe aanvallend ook weinig potten kon breken. Na negentig minuten zat er dan ook niets anders op dan strafschoppen nemen. Die nam Club YLA uiteindelijk beter dan Woluwe (1-3), waardoor het ticket voor de volgende ronde binnen is.

Volgende week zaterdag neemt Club YLA het in de competitie op tegen Genk, momenteel de nummer zes van de Scooore Super League.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws