Club NXT met ijzersterke basiself tegen Standard

Rik De Mil, coach van de beloften van Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - FEBRUARY 25: Rik de Mil of Club Brugge during the UEFA Europa League match between Club Brugge and FC Dynamo Kyiv at Jan Breydelstadion on February 25, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen Fotografie/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen Fotografie/Photo News

Club NXT hoopt de eerste twee zeges in de Pro League U21 en het optreden tegen Paris Saint-Germain in de UEFA Youth League maandagavond een goed vervolg te geven. Dat moet dan gebeuren tegen Standard U21. Rik De Mil stuurt een op papier ijzersterke basiself het veld in. Zo maken onder anderen Tibo Persyn, Owen Otasowie en Antonio Nusa hun opwachting bij de beloften.

Ook Senne Lammens en Ignace Van der Brempt staan aan de aftrap van het thuisduel met Standard. Voor Van der Brempt was er afgelopen zaterdag in Charleroi nog een cruciale rol weggelegd. De vleugelverdediger kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen voor Kamal Sowah en verzorgde in de laatste minuten van de wedstrijd de assist voor de winnende van Charles de Ketelaere. Twee dagen later mag hij zich dus laten zien bij de beloften. Dat is niet nieuw voor hem, want vorig seizoen kwam hij al veelvuldig in actie voor de ploeg van Rik De Mil.

Lammens en Van der Brempt zijn dus niet de enige spelers van de A-kern die maandag hun opwachting maken bij Club NXT. De Mil doet ook een beroep op Persyn, Otasowie en Nusa. Persyn maakte onlangs nog indruk tegen Beerschot, maar moet in de persoon van Clinton Mata niet de minste speler voor zich dulden. Otasowie wacht nog altijd op zijn eerste officiële opwachting in de hoofdmacht. Dat geldt ook voor Nusa. De aanvaller kwam wel al in actie voor Club NXT. In de UEFA Youth League-wedstrijd tegen PSG deed hij een helft mee.

De ontmoeting tussen Club NXT en Standard begint om 19.30 uur.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws