Club maakt fans nog nieuwsgieriger naar rentree Izquierdo

José Izquierdo in zijn periode als speler van Club Brugge
BRUGGE, BELGIUM - MAY 14 : Jose Izquierdo forward of Club Brugge shows dejection after the Jupiler Pro League play-off 1 match between Club Brugge and RSC Anderlecht on May 14, 2017 in Brugge, Belgium, 14/05/2017 ( Photo by Peter De Voecht / Photonews
© Peter De Voecht/Photo News

Afgelopen zomer stond bij Club Brugge niet alleen in het teken van de komst van enkele nieuwe gezichten, maar ook van de terugkeer van twee oude bekenden. Zo keerde niet alleen Wesley terug op het oude nest. Ook José Izquierdo hoopt op korte termijn zijn rentree in Blauw-Zwart te maken. De supporters kunnen niet wachten. Club Brugge deed daar dinsdagmiddag nog een schepje bovenop.

Waar de kampioen van België in eerste instantie een uiterst moeizame start beleefde op de transfermarkt, haalde ze in de laatste weken de ene na de andere speler binnen. Owen Otasowie, Ruben Providence, Kamal Sowah, Jack Hendry, Faitout Maouassa en Antonio Nusa. Allen zetten ze nog voor het verstrijken van de markt hun krabbel onder een verbintenis bij Club Brugge.

Daar bleef het dus niet bij, want ook Wesley en Izquierdo arriveerden van de zomer in Brugge. Beiden zijn oude bekenden van de landskampioen. Wesley maakte tussen 2017 en 2019 al furore op de Belgische velden, alvorens hij in de zomer van 2019 voor een toenmalig recordbedrag van 25 miljoen euro de overstap maakte naar Aston Villa. Daarmee trad hij in de voetsporen van Izquierdo. De Colombiaan vertrok twee zomers ervoor voor bijna vijftien miljoen euro naar Brighton & Hove Albion.

Door blessures kon Izquierdo echter niet teweeg brengen wat hem in Brugge wel lukte. Heel gek is het dan ook niet dat Club de Gouden Schoen van 2016 de kans geeft om te revalideren en terug te keren naar zijn oude niveau. Dat we hem binnenkort terug op het veld kunnen verwachten, lijkt wel zeker. Niet voor niets schreef Club hem in voor de Champions League. Tijdens zijn eerste periode in Blauw-Zwart kwam Izquierdo in 117 wedstrijden 38 keer tot scoren. Zijn eerste maakte hij op 21 september 2014, dinsdag precies zeven jaar geleden.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws