‘Club Brugge wilde ook stunten met Onana’

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, voorzitter en CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
©Photo News

Club Brugge heeft zich laten gaan in de transfermercato, maar niet elk doelwit is binnengehaald. Mohamed Daramy trok naar Ajax, maar ook Amadou Onana zou hoog op het lijstje hebben gestaan volgens Het Laatste Nieuws.

Philippe Clement wilde extra power op het middenveld en kwam uit bij Onana, maar Club Brugge moest al snel bijsturen: de Belgische belofteinternational koos voor het Franse Lille. De interesse werd verlegd naar Owen Otasowie, een middenvelder van Wolverhampton Wanderers.

Een internationale makelaar geeft meer informatie: “Wees maar zeker dat Club deze zomer met zo’n vijftig spelers heeft onderhandeld. Hun bestuur laat niets aan het toeval over. Club wil niet afhankelijk zijn van een ‘no’ in laatste instantie. Daarom voert het vaak parallelle onderhandelingen. Anders ben je simpelweg te laat.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws