Clement: ”We verliezen onnodig twee punten”

Philippe Clement, coach van Club Brugge
MOUSCRON, BELGIUM - NOVEMBER 28 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Excel Mouscron and Club Brugge on november 28, 2020 in Mouscron, Belgium, 28/11/2020 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photonews
©photonews

Club Brugge had vrijdagvond graag een goed vervolg willen geven aan de recente optredens. Kansen waren er in overvloed, maar de landskampioen kwam tegen OH Leuven niet verder dan een 1-1 gelijkspel. En dat een paar dagen voor de uitwedstrijd tegen RB Leipzig. ”Een gelijkspel komt altijd ongelegen.

“Uiteraard ben ik teleurgesteld over het resultaat”, zei Clement na afloop. ”We hebben genoeg kansen gehad om te winnen. De bal moet tegen de netten gaan en dat hebben we nagelaten vandaag (red.: vrijdag).” Het was niet voor het eerst dit seizoen dat Club Brugge kans op kans liet liggen. Zelfs tegen Paris Saint-Germain creëerde Blauw-Zwart voldoende mogelijkheden op de overwinning.

Vrijdagavond mocht het thuispubliek maar één keer juichen. Clinton Mata schoot zijn ploeg ruim tien minuten voor tijd op gelijke hoogte. Ook in de slotfase werd Club nog een paar keer serieus gevaarlijk, maar de doelman van OH Leuven bleek een sta in de weg voor Club. Daardoor beleefde Blauw-Zwart dus een teleurstellende generale voor komende dinsdag. ”Een gelijkspel komt altijd ongelegen”, aldus Clement. ”Of Leipzig er nu achter komt of niet. We verliezen nu onnodig twee punten in de competitie waar elk punt belangrijk is.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws