Clement voert drie wijzigingen door tegen Charleroi

Philippe Clement in de thuiswedstrijd tegen Eupen
BRUGGE, BELGIUM - JULY 25: Coach Philippe Clement of Club Brugge during the Belgian Jupiler Pro League match between Club Brugge and KAS Eupen at Jan Breydelstadion on July 25, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Perry van de Leuvert/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
©Orange Pictures/Photo News

Drie dagen na het ijzersterke optreden in de Champions League tegen PSG mag Club Brugge alweer aan de bak. De ploeg van Philippe Clement gaat op bezoek bij Charleroi, waar ze nog het een en het ander recht heeft te zetten. Clement hintte vrijdagmiddag al op een aantal wijzigingen en dat blijkt in de opstelling. Hij stelt namelijk drie andere namen op ten opzichte van afgelopen woensdag. Stanley Nsoki, Éder Balanta en Noa Lang krijgen rust. Zij worden vervangen door Brandon Mechele, Faitout Maouassa en Wesley.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws