Clement verwelkomt Rode Duivels terug op training

Clement haalt Vanaken naar de kant tijdens Cercle-Club Brugge
Brugge, Belgium - January 28 : Hans Vanaken midfielder of Club Brugge being substituted during the Jupiler Pro League match between Cercle Brugge and Club Brugge at the Jan Breydel stadium on January 28, 2021 in Brugge, Belgium, 28/01/2021 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

Of Brandon Mechele, Hans Vanaken en Charles de Ketelaere vrijdagavond tegen KV Oostende zullen starten, is nog maar de vraag. Ze zullen in ieder geval wel van de partij zijn. Daags na hun trip naar Kazan met de Rode Duivels maakten ze namelijk hun rentree op het Brugse trainingsveld.

De uitwedstrijd van de Rode Duivels tegen Wit-Rusland had heel weinig om het lijf. Niet alleen omdat Dennis Praet vlak na het halfuur het enige doelpunt van de avond maakte. Ook omdat Roberto Martínez in Kazan gaan beroep deed op de internationals van Club Brugge. Opvallend, omdat de bondscoach in de aanloop naar het treffen met Wit-Rusland nog zei dat Club Brugge spelers terugkrijgt die zich extra goed voelen. ”Zoals Mechele, na de nederlaag op Gent”, voegde hij er nog aan toe.

De verdediger kwam echter geen minuut in actie. Tegen Estland en Tsjechië had Martínez ook al geen speeltijd voor hem in petto. Charles de Ketelaere kwam in Kazan weliswaar ook niet in actie, maar zegevierde met de Jonge Duivels wel met ruime cijfers in Turkije. De opvallendste speler van Club in de voorbije interlandperiode was zonder twijfel Hans Vanaken. In twee interlands scoorde hij eenmaal en gaf hij maar liefst vier assists.

”Die jongens zitten bij de nationale ploeg, dat is een belangrijk gegeven dat ze die ervaring kunnen meemaken. Voor hun eigen carrière, maar ook voor Club. Daar halen ze ook veel vertrouwen uit. Dus daar zijn wij blij over”, zei Philippe Clement donderdag op de persconferentie. Clement verwelkomde zijn Rode Duivels donderdag in ieder geval heelhuids terug op het trainingsveld.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws