Clement maakt keuzes: Pérez kind van de rekening

Daniel Pérez namens Club Brugge tegen Gent
GENT, BELGIUM - MARCH 15: Daniel Perez of Club Brugge celebrating his goal during the Jupiler Pro League match between KAA Gent and Club Brugge KV at Ghelamco Arena on March 15, 2021 in Gent, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

Daniel Pérez was één van, zo niet dé revelatie van Club Brugge tijdens de voorbereiding op dit seizoen. Met goals tegen Zulte-Waregem en AEK Athene klopte hij serieus op de deur van Philippe Clement. Pérez komt vooralsnog echter niet in Clement zijn plannen voor. Daar lijkt voorlopig ook geen verandering in te komen.

Bas Dost begon het seizoen als eerste spits, raakte na matige optredens zijn plaats kwijt aan Charles de Ketelaere en nu lijkt de Nederlander ook Wesley voor zich te moeten dulden. En dan is Pérez er dus ook nog. Hij staat echter achteraan in de rij. Pérez kwam dit seizoen pas 36 minuten in actie voor de hoofdmacht. Op 22 augustus, thuis tegen Beerschot, maakte hij voor het laatst zijn opwachting. Nadien maakte hij geen enkele keer meer deel uit van de wedstrijdkern. Hij moet genoegen nemen met minuten bij Club NXT. In de Pro League U21 dan, want in de UEFA Youth League zal hij de ploeg van Rik De Mil niet van dienst zijn. Ook niet tegen de beloften van RB Leipzig.

Clement heeft de Venezolaan ook niet nodig in Leipzig. Pérez maakt wederom geen deel uit van de wedstrijdselectie. Het is dringen voor een plek bij Club en Pérez moet momenteel teveel spelers voor zich dulden. Hij zal geduld moeten hebben. Dat zijn kans gaat komen, daar lijkt geen twijfel over te bestaan. Tijdens de voorbereiding liet hij al zien iets extra’s te kunnen toevoegen aan dit Club Brugge. Over een maand start voor Blauw-Zwart het bekertoernooi, met een thuiswedstrijd tegen Deinze. Dat zijn de wedstrijden waarop Pérez zich, voorlopig dan, zal moeten richten.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws