Clement komt met een update over Izquierdo

José Izquierdo tijdens zijn eerste periode bij Club Brugge
Foto: ©Blue Army

José Izquierdo keerde van de zomer terug op het oude nest, maar het zal nog wel even duren voordat we hem terug op het veld zien. De Colombiaan krijgt van Club Brugge alle tijd om te revalideren en terug te groeien naar zijn oude niveau. Philippe Clement kwam donderdag op de persconferentie met een update over het herstel van Izquierdo.

De Colombiaan vertrok in de zomer van 2017 voor bijna vijftien miljoen euro naar Brighton & Hove Albion. Ondanks een prima start, mondde zijn periode in de Premier League uit in een teleurstelling. Door blessures kwam Izquierdo in de afgelopen seizoen amper in actie. Eenmaal hersteld kreeg hij geen nieuwe kans van Brighton & Hove Albion, dat zijn aflopende contract onlangs niet besloot te verlengen.

Bij Club Brugge hoopt Izquierdo zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Hij is dankbaar voor de kans die Blauw-Zwart hem geeft, al zal het dus nog wel even duren voordat we hem terug binnen de lijnen zien. ”Er is een evolutie van week tot week, maar mensen mogen José niet volledig fit verwachten in een van de volgende weken”, aldus Clement. ”Hij is veel dingen aan het doen met de kiné en af en toe buiten met de bal, maar er is nog een hele weg af te leggen.”

Club Brugge schreef de Gouden Schoen van 2016 overigens wel in voor de Champions League. Dat gold niet voor Ruben Providence. Ook de huurling van AS Roma zal voorlopig nog niet in actie komen. Providence ging onlangs onder het mes en maakt mogelijk pas na de winterstop zijn rentree.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws