Balanta lijkt ‘gewoon’ inzetbaar tegen PSG

Éder Balanta tijdens Club Brugge-STVV
BRUGGE, BELGIUM - DECEMBER 5 : Eder Balanta midfielder of Club Brugge issues instructions during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and St-Truidense VV at the Jan Breydel stadium on December 05, 2020 in Brugge, Belgium, 5/12/2020 ( Photo by Nico Vereecken / Photo News
©Photo News

Goed nieuws voor Philippe Clement in de aanloop naar de kraker tegen Paris Saint-Germain. Hij kan zeer waarschijnlijk ‘gewoon’ een beroep doen op Éder Balanta.

De Colombiaan stond in het thuisduel met KV Oostende weliswaar aan de aftrap, maar moest al vroeg in de eerste helft noodgedwongen naar de kant. Met een blessure, welteverstaan. Die blijkt nu dus mee te vallen. Balanta stond dinsdag ‘gewoon’ op het trainingsveld, daags voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League.

Dat is uiteraard goed nieuws voor Clement. Balanta is dit seizoen namelijk een belangrijke pion in het elftal van Clement. In het afgelopen seizoen gaf de oefenmeester nog veelvuldig de voorkeur aan Mats Rits, maar de Belg moest in de voorbije weken genoegen nemen met een reserverol. Hij was in de thuiswedstrijd tegen KV Oostende overigens ook niet de vervanger van Balanta. Clement gaf de voorkeur aan Noah Mbamba.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws