‘Toch nog een nieuwe speler voor Clement op komst’

Club Brugge-coach Clement tijdens de thuiswedstrijd tegen Antwerp FC
BRUGGE, BELGIUM - MAY 16 : Philippe Clement head coach of Club Brugge during the Jupiler Pro League Champions' Play-Off match between Club Brugge and Antwerp FC at the Jan Breydel stadium on May 16, 2021 in Brugge, Belgium, 16/05/2021 ( Photo by Jimmy Bolcina / Photo News
© Jimmy Bolcina/Photo News

Philippe Clement mag zich naar verluidt toch nog verheugen op de komst van een nieuwe speler. Dat Club Brugge op het punt stond om Antonio Nusa weg te halen uit Noorwegen, was al bekend. Maar de jonge Noor leek in eerste instantie aan te sluiten bij Club NXT. Volgens Het Nieuwsblad mag Nusa zich echter direct laten zien in de hoofdmacht.

En daarmee gaat Blauw-Zwart zich dus toch nog roeren op de transfermarkt. De landskampioen leek na de komst van Tibo Persyn, Stanley Nsoki, Owen Otasowie, Ruben Providence, Kamal Sowah en Wesley wel klaar op de transfermarkt. Daar is dus niets van waar. Club Brugge is schijnbaar nog niet tevreden over de voorhoede, want Nusa is een aanvaller. Hij staat momenteel nog onder contract bij het Noorse Stabaek, maar men verwacht dat zijn komst naar Blauw-Zwart maandag of dinsdag officieel beklonken wordt.

Nusa moet alleen nog enkele testen ondergaan, alvorens hij zich speler van de kampioen van België mag noemen. De Noor is nog altijd pas zestien jaar jong, maar hij maakte al veel indruk in de Noorse competitie. Hij kwam dertien keer uit voor Stabaek. Daarin was hij drie keer trefzeker.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws