Nog een flinke tik voor Beerschot in aanloop naar Club

Beerschot beleeft een dramatische start van het seizoen
WILRIJK, BELGIUM - AUGUST 16 : players of Beershot celebrate wining the match pictured during the jupiler pro league match between KFCO BEerschot-Wilrijk and SV Zulte Waregem. on August 16, 2020 in Wilrijk, Belgium, 16/08/2020 ( Photo Gregory Van Gansen / Photo News )
© Gvg/Photo News

Beerschot was in het afgelopen seizoen nog een van de revelaties in de Jupiler Pro League, maar bengelt ondertussen onderaan het klassement. En dan moeten de Antwerpenaren zondag ook nog eens op bezoek bij Club Brugge. In de aanloop naar de clash op Jan Breydel krijgt de ploeg van Peter Maes nog een flinke tik te verwerken.

Maes kan tegen de landskampioen namelijk geen beroep doen op Ryan Sanusi. De middenvelder speelde in het voorbije weekend nog negentig minuten tegen Standard, maar blesseerde zich gedurende de wedstrijd al aan de knie. Hoewel hij het duel met de Rouches dus ‘gewoon’ uitspeelde, blijkt nu dat hij toch serieus geblesseerd was. Sanusi moet zelfs onder het mes. Hoe lang hij aan de kant staat, is nog niet bekend. Mogelijk weken, zo niet maanden.

Een flinke aderlating voor Beerschot, dat dus een rampzalige start van het seizoen beleeft. De ploeg van Maes speelde weliswaar gelijk tegen Gent, maar verloor al van Cercle, Union en Standard. Met één punt na vier duels is Beerschot momenteel hekkensluiter. Sanusi kwam in het afgelopen seizoen nog in 32 competitiewedstrijden in actie. Tegen Standard maakte hij zijn rentree nadat hij een maand niet inzetbaar was.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws