De Ketelaere evenaart doelpuntentotaal vorig seizoen

De Ketelaere tijdens het bezoek van Club Brugge aan Antwerp
ANTWERP, BELGIUM - DECEMBER 13: Charles De Ketelaere of Club Brugge during the Pro League match between Royal Antwerp FC and Club Brugge at Bosuil Stadium on december 13, 2020 in Antwerp, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen/Orange Pictures © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM ! *** local caption *** Charles De Ketelaere
© Jeroen Meuwsen/Orange Pictures/Photo News

Charles de Ketelaere beleeft een heerlijke seizoensstart. Niet alleen bezorgde hij Club Brugge een punt tegen Eupen. Ook speelde hij op bezoek van Zulte-Waregem de sterren van de hemel, resulterend in een doelpunt en twee assists. Daar blijft het niet bij. Ook in de thuiswedstrijd tegen Beerschot is hij op dreef.

Op een vol Jan Breydel schoot Club Brugge uit de startblokken. Dat kon ook niet anders. Voor het eerst sinds 7 maart 2020 opende de thuishaven van Blauw-Zwart haar deuren namelijk voor ALLE abonnees. Dat bracht een geweldige sfeer teweeg, al na vier minuten resulterend in de 1-0 van Éder Balanta. Hoewel Club Brugge de lijn van de eerste minuten niet kon doortrekken, verdubbelde het in de dertigste minuut de score. Wie anders dan De Ketelaere was de maker van dat doelpunt. De Ketelaere is, zoals gezegd, uitstekend op dreef in de eerste weken van het seizoen.

De 2-0 tegen Beerschot betekende alweer zijn derde competitietreffer. Daarmee evenaart hij zijn totaal van vorig seizoen. Toen was hij ‘slechts’ drie keer trefzeker in competitieverband. Hij scoorde in het afgelopen seizoen tegen Zulte-Waregem, KAA Gent en Moeskroen. In de Champions League was hij twee keer trefzeker, waaronder op bezoek bij Zenit. De Ketelaere is dus goed op weg om zijn doelpuntentotaal van vorig seizoen in alle competities te evenaren. Misschien gebeurt dat al in de tweede helft van het thuisduel met Beerschot…

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws