De Cuyper en Van den Keybus winnen niet met Westerlo

Maxim De Cuyper
BRUGGE, BELGIUM - FEBRUARY 25: Maxim De Cuyper of Club Brugge during the UEFA Europa League match between Club Brugge and FC Dynamo Kyiv at Jan Breydelstadion on February 25, 2021 in Brugge, Belgium (Photo by Jeroen Meuwsen Fotografie/Orange Pictures) © Orange Pictures / Photo News ! only BELGIUM !
© Jeroen Meuwsen Fotografie/Orange Pictures/Photo News

In navolging van Maxim De Cuyper trok ook Thomas Van den Keybus op huurbasis naar KVC Westerlo. De huurlingen van Club Brugge spraken bij hun voorstelling uit graag te willen promoveren naar 1A met de Kemphanen. De start van het seizoen was goed, maar de tweede wedstrijd viel flink tegen.

KVC Westerlo kwam in het voorbije seizoen duidelijk tekort in de titelstrijd. Dit seizoen moet daar dus verandering in komen. Daarvoor kwamen De Cuyper en Van den Keybus op huurbasis over van Club Brugge. Beiden maakten vorig seizoen veel indruk bij 1B. De Cuyper debuteerde twee seizoenen geleden al in de hoofdmacht van Club Brugge, maar zijn verwachte doorbraak bleef vooralsnog uit, terwijl Van den Keybus simpelweg nog niet klaar is voor een basisplaats in het eerste.

Een uitleenbeurt aan KVC Westerlo is dus helemaal zo gek nog niet. ”Ik ben Thomas en samen gaan we naar 1A”, sprak Van den Keybus veelbelovende woorden bij zijn presentaties. Ook voor De Cuyper zijn de torenhoge ambities een belangrijke reden geweest om naar Westerlo te trekken. De start van het seizoen was met een 0-2 overwinning op Virton meer dan prima. De zege kreeg echter geen vervolg. Vrijdag kwamen de Kemphanen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen RWDM. De Cuyper speelde als linksbuiten de hele wedstrijd, Van den Keybus kwam twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen.

Volgende week zaterdag nemen De Cuyper en Van den Keybus het op tegen Lierse Kempenzonen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws