Club krijgt bezoek van Beerschot op vol Jan Breydel

Club Brugge verliest van Beerschot
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 23 : Marius Noubissi forward of Beerschot, Hans Vanaken midfielder of Club Brugge, Mats Rits midfielder of Club Brugge during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot VA at the Jan Breydel stadium on August 23, 2020 in Brugge, Belgium, 23/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photo News
© Gvg/Photo News

Een week na de klinkende zege op bezoek bij Zulte-Waregem neemt Club Brugge het op tegen Beerschot. De ploeg van Rob Maes beleeft een dramatische start van het seizoen, terwijl Philippe Clement en co de eindelijk de smaak te pakken lijken te hebben. De bevestiging moet zondag vanaf 18.30 uur volgen op Jan Breydel. Het belooft nu al een mooie wedstrijd te worden.

Niet omdat Club Brugge tegen Beerschot op papier een fraaie ontmoeting is. Wel omdat beide ploegen voor volle tribunes zullen spelen. Want eindelijk opent Jan Breydel weer zijn deuren voor ALLE abonnees van Club Brugge. De club maakt haar achterban al weken warm voor deze dag en die is nu dus eindelijk aangebroken. Aan Clement en zijn spelers de taak om de supporters een mooie rentree te bezorgen. Als Blauw-Zwart het niveau van vorige week haalt, kan het haast niet anders dan dat we een mooie avond zullen beleven.

We kunnen een gemotiveerde ploeg van Clement verwachten. De laatste ontmoeting met Beerschot op Jan Breydel werd een prooi voor de bezoekers, dus Blauw-Zwart heeft nog het een en het ander recht te zetten. Dat is niet de enige reden waarom we een gemotiveerd Club Brugge kunnen verwachten. De koppositie ligt namelijk voor het grijpen. Dat heeft Club deels te danken aan Standard, dat vrijdag met 1-0 won van KV Oostende. Op dit moment is de koppositie in handen van Eupen, maar dat kan vanavond dus anders zijn. Dan moet Club Brugge wel afrekenen met Beerschot, de nummer laatst.

Of Club Brugge speeldag vijf dan ook afsluit als koploper, valt nog te bezien. Drie kwartier na het laatste fluitsignaal op Jan Breydel gaat de bal rollen bij KV Mechelen-Union. Mocht Union ook dat duel zien te winnen, gaan zij vanavond alleen aan de leiding. Maar goed, dat is allemaal voor later. Eerst moet Blauw-Zwart maar eens winnen van Beerschot. Op een vol Jan Breydel dus. Aftrap is om 18.30 uur.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws