Club gaat nog twee keer toeslaan op deadline day

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, voorzitter en CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
©Photo News

Hoewel Club Brugge zich alleen al in de laatste veertien dagen versterkte met Owen Otasowie, Ruben Providence, Kamal Sowah en Wesley, is het nog niet klaar op de transfermarkt. Naar verwachting kondigt de landskampioen op de laatste dag van de transferperiode nog twee inkomende transfers aan, namelijk die van Antonio Nusa en Faitout Maouassa. De laatstgenoemde haalt Blauw-Zwart voor ‘slechts’ vier miljoen euro weg uit Frankrijk.

Club Brugge haalde met Wesley, Ruben Providence, Kamal Sowah en ook Tajon Buchanan (hij komt in januari) deze zomer weliswaar al vier aanvallende versterkingen, maar daar blijft het niet bij. Ook Antonio Nusa gaat de overstap naar Jan Breydel maken. De Noorse jeugdinternational, nog altijd pas zestien jaar jong, komt over van Stabaek. Maandag stonden er nog aantal testen voor hem op het programma. Indien hij die met succes heeft afgelegd, wordt zijn komst dinsdag officieel gemaakt. Nusa zal direct aansluiten bij de hoofdmacht. In Noorwegen speelde hij dertien duels op het hoogste niveau. Daarin scoorde hij drie keer.

Ook Faitout Maouassa zal dinsdag zijn handtekening zetten onder een contract bij Club Brugge. Althans, dat is de verwachting. Volgens Het Nieuwsblad reisde de Fransman maandag al af naar Brugge en heeft hij al een deel van zijn tests achter de rug. De rest volgt dinsdag. De belangstelling voor Maouassa was niet gering. Naar verluidt zagen ook Eintracht Frankfurt en Borussia Mönchengladbach zijn komst wel zitten. Zijn keuze valt echter op Club Brugge. Niet alleen omdat zijn entourage denkt dat de klik met Blauw-Zwart het grootst was. Ook omdat Maouassa met zijn nieuwe werkgever Champions League gaat spelen. Dat Club ‘slechts’ vier miljoen euro voor hem moet neertellen, heeft met zijn in 2022 aflopende contract te maken.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws