‘Club Brugge verhoogt recordbod op Daramy’

Mohamed Daramy staat in de belangstelling van Club Brugge
Brondby, Denmark, 21st, June 2020. Mohamed Daramy (11) of FC Copenhagen seen during the 3F Superliga match between Broendby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadium. (Photo credit: Gonzales Photo - Thomas Rasmussen). ! only BELGIUM !
©Pacificcoastnews/Photo News

Club Brugge lijkt Mohamed Daramy nog niet op te geven. FC Kopenhagen verlangt een hoge vraagprijs en het Deense BT meldt dat Blauw-Zwart nu een verhoogd bod heeft binnengebracht.

De Deense bron weet niet exact om welk bedrag het gaat, maar er wordt gesproken van een recordbod rond de twaalf miljoen euro zonder bonussen. Blauw-Zwart zou ook enkele bonussen in de deal willen betrekken om Kopenhagen alsnog te overtuigen.

Daramy kan zo de grootste verkoop van de club worden en ook voor Club Brugge zou de transfer een record betekenen. De 19-jarige aanvaller heeft nog een contract tot 2023 bij Kopenhagen. Daramy zelf zou een overstap naar de Belgische velden naar verluidt wel zien zitten.

Laatste nieuws

Reacties

guest
2 Reacties
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws