‘Club Brugge stunt met komst 16-jarig toptalent’

Vincent Mannaert, CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
© Sebastien Smets/Photo News

Volgens L’Équipe heeft Club Brugge het 16-jarige toptalent Chaka Traoré binnen. De Ivoriaanse aanvaller werd vorig seizoen op zeer jonge leeftijd bij Parma voor de leeuwen gegooid, maar hij gaat volgens de Franse pers zijn eerste profcontract bij Club Brugge tekenen.

Verschillende Europese clubs hadden Traoré op de radar staan zoals AC Milan en Frankfurt, maar het is uiteindelijk Club Brugge die aan het langste eind trekt. Traoré speelde drie keer in de Serie A en maakte indruk bij de U17 met elf goals en vijf assists in achttien wedstrijden.

Bij Club Brugge zal Traoré naar verluidt een contract voor vijf seizoenen tekenen. Ook in Frankrijk was er interesse van Angers, Lens, Brest en Saint-Étienne.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws