Club Brugge heeft nog wat recht te zetten tegen Beerschot

Raphael Holzhauser aan de bal namens Beerschot
BRUGGE, BELGIUM - AUGUST 23 : Raphael Holzhauser midfielder of Beerschot during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and Beerschot VA at the Jan Breydel stadium on August 23, 2020 in Brugge, Belgium, 23/08/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photo News
© Gvg/Photo News

Club Brugge is er veel aan gelegen om de lijn van afgelopen zondag door te trekken. Dat moet dan gebeuren tegen Beerschot. Hoewel de Antwerpenaren momenteel hekkensluiter zijn, kan de ploeg van Philippe Clement zich nog niet rijk rekenen. Dat heeft de laatste ontmoeting op Jan Breydel wel bewezen.

Als titelhouder én met grotendeels dezelfde spelersgroep begon Club Brugge vorig seizoen als dé favoriet voor de landstitel. De start was echter niet om over naar huis te schrijven. Niet alleen verloren Clement en co de bekerfinale van Antwerp FC. Ook gingen ze in de eerste competitiewedstrijd op eigen veld onderuit tegen Charleroi. Twee weken later volgde een nieuwe tik op Jan Breydel.

Club Brugge kreeg op 23 augustus bezoek van Beerschot, debutant op het hoogste niveau van België. De ploeg van toenmalig trainer Hernán Losada was echter uit de startblokken geschoten. Zo won ze op de eerste en tweede speeldag van respectievelijk KV Oostende en Zulte-Waregem. De grote uitblinker was Raphael Holzhauser. De Oostenrijker was in de eerste twee duels goed voor twee doelpunten en evenveel assists.

Club Brugge was dus gewaarschuwd. Toch liet het zich verrassen. Holzhauser schoot de bezoekers na 28 minuten op 0-1. De thuisploeg ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker, maar die vond ze niet. Club ging zodoende voor de tweede keer in drie wedstrijden onderuit. Komende zondag zal Blauw-Zwart die nederlaag willen rechtzetten. Het kan zich in ieder geval verheugen op de steun van een bomvol Jan Breydel.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws