Club Brugge bezorgt achterban vooralsnog fraaie rentree

Club Brugge viert de winnende tegen Genk
Brugge, Belgium - January 24 : Brandon Mechele defender of Club Brugge celebrates scoring a goal with his team maets while Bryan Heynen midfielder of Genk looks dejected during the Jupiler Pro League match between Club Brugge and KRC Genk at the Jan Breydel stadium on January 24, 2021 in Brugge, Belgium, 24/01/2021 ( Photo by Jan De Meuleneir / Photo News
© Jan De Meuleneir/Photo News

De overwinning op Zulte-Waregem heeft Club Brugge klaarblijkelijk veel goeds gedaan. Hoe kan het ook anders? De ploeg van Philippe Clement maakte een ijzersterke indruk en zegevierde met 0-4. Ook de thuiswedstrijd tegen Beerschot verloopt vooralsnog naar behoren. Club leidt met 2-1 en bezorgt zijn achterban dus een fraai rentree op Jan Breydel.

Het duel met Zulte-Waregem moest weliswaar nog aanvatten, maar de supporters van Club Brugge hadden zondag 22 augustus al met rood omcirkeld in hun agenda. Niet zomaar, natuurlijk. Blauw-Zwart had in de week voor het bezoek aan Zulte-Waregem bekend gemaakt dat Jan Breydel op 22 augustus eindelijk weer zijn deuren zou openen voor alle abonnees. Voor het eerst sinds 7 maart 2020 kon Club zich verheugen op volle tribunes. Maar eerst moest er natuurlijk nog gewonnen worden bij Zulte-Waregem.

Dat gebeurde. En hoe! Club Brugge speelde in de Elindus Arena met afstand zijn beste wedstrijd in maanden. Vooral het optreden in de tweede helft was indrukwekkend. Club liep na een 0-1 ruststand uit naar een 0-4 overwinning. Goed voor het zelfvertrouwen, bleek in de openingsfase van het thuisduel met Beerschot. Op een vol Jan Breydel opende Blauw-Zwart al na vier minuten de score. Éder Balanta kopte raak uit een hoekschop van Ruud Vormer. Hoewel Club vervolgens wat minder begon te voetballen, kwam het via Charles de Ketelaere op 2-0.

Beerschot deed weliswaar nog wat terug, maar dat mocht de pret vooralsnog niet drukken. Op naar de tweede helft!

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws