‘Club Brugge akkoord met talent, maar niet met Barça’

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, voorzitter en CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
©Photo News

Club Brugge wil FC Barcelona-talent Alex Collado binnenhalen. Volgens Spaanse media wil de vleugelspeler op eigen verzoek verhuurd worden. Toch lijkt een akkoord ver weg.

Volgens journalist Tomas Taecke van Het Laatste Nieuws lijkt een transfer van Collado naar Club Brugge ver weg. Blauw-Zwart heeft een akkoord met de speler, maar wil de aanvaller enkel huren mét aankoopoptie.

Collado is een 22-jarige rechtsbuiten die op zoek is naar speelminuten. Zijn droom blijft om door te breken bij FC Barcelona. Club Brugge denkt echter ook aan de toekomst en wil per se een aankoopoptie bedingen.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws