8 miljoen euro? ‘Club Brugge spreekt met Leicester’

Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, voorzitter en CEO van Club Brugge
EINDHOVEN, NETHERLANDS - AUGUST 28 : Bart Verhaeghe and Vincent Mannaert of Club Brugge and pictured after the Bene League reunion on August 28, 2020 in Eindhoven, Netherlands, 28/08/2020 ( Photo by Sebastien Smets / PhotoNews
©Photo News

Club Brugge is nog niet klaar op de transfermarkt. Blauw-Zwart is laat in gang geschoten en wordt nu ook genoemd voor Kamal Sowah (ex-Oud-Heverlee Leuven), dat meldt The Telegraph.

Sowah staat momenteel onder contract bij Leicester City en werd de afgelopen seizoenen uitgeleend aan OHL. In 34 competitiewedstrijden op het hoogste niveau scoorde Sowah acht doelpunten en gaf hij zes assists. Er wordt gesproken van een transferbedrag rond de acht miljoen euro.

Sowah is een Ghanese 21-jarige aanvallende middenvelder die de Belgische velden aldus al kent. Bij Leicester City lijkt hij niet veel te kunnen rekenen op speelminuten. Journalist John Percy laat alvast weten dat Club Brugge momenteel aan het onderhandelen is met de Engelse club.

Laatste nieuws

Reacties

guest
1 Reactie
Populairste
Nieuwste Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws