Vanaken mikt weer op GS: “Laten zien dat ik de beste ben”

Hans Vanaken met Vincent Kompany
PUURS, BELGIUM - JANUARY 15 : Hans Vanaken midfielder of Club Brugge and Vincent Kompany defender of Anderlecht during the 66th edition of the Golden Shoe Award Ceremony on January 15, 2020 in Puurs, Belgium, 15/01/2020 ( Photo by Gregory Van Gansen / Photonews
© Jan De Meuleneir/Photo News

Hans Vanaken wil weer schitteren bij Club Brugge. De tweevoudig Gouden Schoen heeft een persoonlijk doe vooropgesteld, dat laat de middenvelder weten aan Het Laatste Nieuws.

Geen twee zonder drie, denkt Vanaken. “Waarom niet? Als je hem twee keer kan winnen, waarom dan geen derde? M’n kwaliteiten zijn niet veranderd, hé. Een achterliggend doel, zeg maar. Het is niet zo dat ik er elke match aan denk. Sowieso komt zoiets door elke week je ding te doen. En dat is wat ik nu wil doen. Van augustus tot december top zijn. Laten zien dat ik de beste ben.”

Vanaken zal wel veel concurrentie krijgen, ook van ploegmakker Noa Lang. “Noa… en er zijn er nog, hé. Ito, Bongonda en Onuachu hebben ongetwijfeld ook veel stemmen gehad. Nmecha is weg – dat vond ik een héél goeie spits.”

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws