Nieuw seizoen van De Klokke Podcast komt eraan!

Met de start van de Jupiler Pro League in het vooruitzicht, heeft het team van De Klokke Podcast, een blauw-zwarte voetbalpodcast voor en door Club Brugge supporters, op hun nieuwe Instagram pagina aangekondigd dat ze ook komend seizoen hun tweewekelijkse podcast zullen verder zetten.

Afgelopen seizoen blikten Nicolas, Nico en Mathias maar liefst 23 afleveringen in. En kregen ze enkele interessante gasten over de vloer waaronder Birger Maertens, Vital Borkelmans, Stijn Stijnen, Guillian Preud’homme en nog enkele andere kleppers. Ook voor komend seizoen zullen ze zonder twijfel enkele boeiende gasten weten te strikken.

Op dinsdag 26 juli zou de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen online komen. Tot dan kan je uiteraard alle aflevering nog eens herbeluisteren, dat kan op onze site via deze link.

Laatste nieuws

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws